Zoneterapi/ Akupunktur del 2

Jeg havde en tid hos Lone i går.  

Da jeg skulle afsted begyndte det er dryppe og mens jeg cyklede blev det bare værre og værre. Så jeg ankom halvvåd og hel-træt, fordi jeg kom fra en nattevagt. Men Lone er bare så zen, at jeg automatisk slapper af kort tid efter jeg kommer op til hende.

Ligesom sidste gang fik jeg nåle først og derefter zoneterapi.

Vi snakkede lidt om, hvordan det går med kosten. Og det går jo fremad, men jeg kommer nok aldrig til at spise 100% pco-venligt. Sidst jeg gjorde det, kørte jeg lidt død i det, men det er nok også fordi jeg læser om andre pco kvinder, der er meget strikse og det fungerer bare ikke for mig.

Hun anbefalede at jeg skulle lave nogle maveøvelser på motionsbolde, for at få gang i blodcirkulationen i mit underliv. Og det virker jo meget fornuftigt, så senere på dagen tog jeg hjem og google forskellige øvelser, jeg gerne vil i gang med. Fandt bl.a. denne side (pdf – fil). Med fine billeder af de øvelser, man skal lave. Så hvis man ser bort fra at det er henvendt til kvinder med inkontinens, så er den rigtig nyttig.

Efter besøget var mine tetristanker meget roligere, ligesom ved de andre gang. Og den hovedpine, der har plaget mig i flere dage, har ikke vist sig siden i går.

Desværre er min næste tid, først efter Storebededag. Jeg tæller dagene.

 

 

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.