Trøstespiser ristede løg

Jeg er ikke meget for at indrømme at jeg lige har taget mig selv i at trøstespise ristede løg. – Og jeg er ikke meget for at indrømme, at det var efter jeg fik at vide at min 130+ kg kollega er gravid.

Jeg ved ikke hvorfor hendes vægt er væsenlig for mig. Måske fordi jeg selv er stor, men ikke så stor og det ikke lykkedes at blive gravid før hende, som jeg havde regnet med.

I princippet kunne hun lige så godt have kæmpet med det samme som mig, jeg ved det ikke, men mit misundelige grønne monster blev sluppet løs fra sit bur, lidt efter jeg fik det af vide. Jeg skulle lige nå at aflevere et tilpas glædeligt smil og et par velmenende bemærkninger, inden jeg kunne trække mig tilbage i selvmedlidenhed.

Mit grønne monster krævede så sin madding og siden jeg kvittede sukker og hvidt brød ( igen ) for en uge siden, måtte jeg ty til noget andet. Der var en bøtte ristede løg i køkkenet på en af afdelingerne og jeg kan kun sige at det ikke var kønt.

Jeg må virkelig til at skaffe et bedre bur til det monster eller i det mindste en lås, der ikke sprænger op, hver gang en ny kvinde melder sig ind i graviditetsklubben.

20131028-081752.jpg

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.