Spændende nyt på IVF fronten!!!

Okay, nu starter jeg HELT fra begyndelsen af.

Sidste onsdag ringede et hemmeligt nr. til mig. For det første, tager jeg, af princip, ikke telefonen når det er hemmeligt nr. For det andet var jeg helt sikker på at det var vores bankrådgiver, der havde ringet, fordi der var lagt en besked på min svarer, og fordi vi ikke havde svaret tilbage på anden besked han havde lagt. Anyway, af forskellige grunde udskyder/ glemmer jeg at tjekke telefonsvarerbeskeden og tager mig først sammen søndag aften, fordi “jeg må også hellere få ringet til bankmanden i morgen”. Og hvem har så indtalt beskeden? Det har en sygeplejerske fra fertilitetsklinikken på Rigshospitalet…

Jeg får virkelig lyst til at slå mig selv i hovedet lige der.

Nåh, men hun fortæller kort om et studie, der ville være aktuelt for os. Jeg ringer dagen efter og får at vide at det er et studie for par, der skal have IVF behandling (reagensglasbehandling), hvor kvinden har et bmi mellem 30 og 35. Dem, der deltager bliver delt op i to grupper. Den ene vil få lov til at starte op i IVF behandling relativt hurtigt, den anden del skal igennem et 16 ugers forløb, hvor kvinden skal på pulverkur, for at tabe sig og derefter i IVF behandling. Grundlaget for studiet er at se om vægttab har en positiv effekt for graviditetschancen samt abortrisici ved IVF forsøgene. Det er en sød sygeplejerske, vi får en god snak og jeg tager bagefter et par dage til at tænke over, om det er noget jeg vil. Min første tanke er “ja, ja, ja. Hvornår kan jeg komme i gang?” Men de 16 ugers pulverkur får mig alligevel til tænke lidt nærmere over det. Jeg snakker med min mand om det, og vi bliver hurtigt enige om at det egentlig er en win-win situation, lige meget hvad jeg ender med. Og 16 ugers flydende kost er en lille pris at betale, hvis der er en baby som gevinst.

cute-dance-geek-happy-illustration-keys-Favim.com-104312_large

Jeg har en aftale med fertilitetsklinikken på Riget d. 19 december, hvor jeg skal have mere at vide, jeg skal have taget nogle blodprøver og jeg finder ud af hvilken halvdel jeg ender i. Uanset hvad, skal vi i gang lige efter nytåret. Åh, jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget.

Udover det er jeg lige startet på min uddannelse, så lige pludselig sker der en masse ting i mit liv igen. Det er rart at føle at der sker andet i mit liv end insemineringer, der ikke lykkes samt bekymringer og hjertersorger i forbindelse med det. Nu håber jeg bare jeg kan få fertilitetbehandlings verdenen til at hænge sammen med skole, lektier og praktik. Der bliver jo nok en masse lægetider når vi skal til at igang med IVF, så jeg kan ikke undgå at få en del fravær. Det skal bare lykkes det her. Det skal det.

happiness-l1-500x266

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.