Schrödinger’s graviditet

Jeg er sådan midt i en underlig tilstand. Jeg har en blodprøve, der siger jeg er gravid og  jeg har ikke haft noget blødning af nogen art, men alligevel føler jeg mig ikke gravid. Jeg har ingen kvalme, ingen ømme bryster,  ingen cravings og jeg render ikke på toilettet uafbrudt.

Jeg er kommet frem til at jeg har en Schrödinger’s graviditet. ( Se teorien bag Schrödinger’s kat)

Det betyder at jeg både er gravid og ikke gravid, og det er først når jeg skal til skanning at jeg ved hvilken en, der passer.

Jeg skal se på en skærm, at der ligger en klump i min livmoder og blinker til mig, før jeg tør håbe på noget.

Jeg hader, at jeg ikke bare kan være glad og forhåbningsfuld på nuværende tidspunkt. 5 år med tyndslidte nerver, iturevne følelser og håb, jeg forgæves har pustet liv i, kan vel gøre sådan ved en person.

Jeg har fået en dato for vores første skanning, som er mandag d. 5. Januar. Så lige under en uge, mangler jeg at holde ud. Hvis alt er som det skal være skulle spiren være samme størrelse som på billedet nedenunder, på nuværende tidspunkt.

tumblr_mt4g4e3jKf1s9od7wo3_500

Glædelig bagjul og et godt, lykkebringende nytår til alle, der læser med.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

3 tanker om "Schrödinger’s graviditet"

 1. Hey – det hele ser nyt ud pludselig! Ny opsætning..? Så prøver jeg om jeg nu kan kommentere 🙂

  Nu er det jo nytår og så kommer mandag jo hurtigere end den plejer! Kan godt forstå at det er helt surrealistisk, meeen man behøver jo heller ikke få alle de symptomer. Er sikker på du ser en fin lille edamamebønne med blink i på mandag!

 2. Hej Stine

  Ja, jeg besluttede at finde et nyt tema til siden. Og nu kan folk endelig kommentere, så det er jo dejligt. 🙂 Jeg er stadig ved at vænne mig til opsætningen, så det må være derfor jeg ikke havde lagt mærke til at din kommentar lå og ventede på godkendelse.

  Men ja, du havde jo ret. En lille én, lå og havde det godt derinde.

  Håber du snart er lige så heldig. Krydser fingre for dig 😀

  1. Tusind tak – det håber jeg også, jeg er!

   Det er så fantastisk, at det endelig er lykkes for dig. Glæder mig til at læse mere om hvordan din graviditet forløber. Om du får kvalme, underlige cravings og hvordan det føles med liv i maven(!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.