Næste skridt, IVF

Dagen i går bød på negativ graviditetstest  (for gud ved hvilken gang) og venindedate

Dagen i dag bød på starten af min menstruation og opkald til klinikken. Jeg tror, det tog mig et kvarter at samle modet til at ringe op, fordi jeg skulle forhøre mig om IVF behandling.

Kvinden i røret var meget forstående og fortalte om, hvordan det kommer til at foregå.

Claus vil sende vores papirer ind sammen med en henvisning til IVF. Det er ikke til at vide, hvor vi kommer i behandling. Det bliver enten Herlev, Hvidovre eller Rigshospitalet. Det får vi at vide om et par uger. Jeg er sikker på at der er dygtige læger alle tre steder, men rent transportmæssig, håber jeg på Rigshospitalet. Det svinger meget mht. ventetiden, men det jeg kan læse mig frem til, er omkring 3 måneder de forskellige steder.

Vi fik tilbudt muligheden for at fortsætte med inseminering i mens vi venter på IVF behandling. Jeg sagde, jeg ville tænke over det, men egentlig vil jeg bare gerne have en pause. Lade min krop få et hvil, inden den skal igang igen. Have en tid, hvor vi ikke skal gå med det i tankerne hele tiden.

Det er nu et halvt år, vi har været igang med IUI, for ikke at nævne alle de andre forsøg vi har haft igennem de sidste 3 år. Det er nok nu. IUI var ikke vejen frem for os. Det har været svært at indse, men det er som om IVF er en hel ny slags håb.

 

håbivfbehandling

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.