Max Workouts – Shin Ohtake

Jeg har valgt at investere i et træningsprogram kaldet “Max Workouts” af Shin Ohtake.  Det er nogle e-bøger, der går i dybden med hvordan man skal lave kredsløbstræning og styrketræning, for at få den mest optimale fedtforbrændning. Her er siden til “Max Workouts” . Teorien går ud på at træne intenst i intervaller samt styrkeøvelser der aktiverer flere muskelgrupper samtidig. Shin Ohtake’s hensigt er at få skåret ned på den tid man bruger på at træne, for i stedet at træne seriøst og målrettet i ca. 30 min (næsten)hver dag.Træning bygger gradvist op i sværhed, i en periode på 90 dage.

Det er altså ikke noget med piller eller smarte træningsdimser, der giver “sexy abs” på 6 min. (Og tro mig, jeg har prøvet min del, selvom min sunde fornuft siger, at sådan nogle ting er for gode til at være sande)

Jeg starter på mandag. Jeg glæder mig til at komme i gang med det. Hvad jeg dog ikke glæder mig til, er at trænge ind på vægtløfter territoriet nede i mit træningscenter. Der står altid kun fyre der kigger sig selv i spejlet, mens de løfter jern.

Jeg overvejer at investere i nogle håndvægt, bare for at undgå at føle mig malplaceret.

Uh, tror også jeg vil lave sådan nogle før/efter billeder. Det har jeg aldrig prøvet før.

2 tanker om "Max Workouts – Shin Ohtake"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.