Måske, måske ikke…

I dag var jeg til skanning på Riget. Det er min cyklusdag 16, men det er ikke meget der sker dernede i mit underliv. Der er et æg, der langsomt er ved at udvikle sig. Lige nu er den kun 10 mm, så hvis den ikke er vokset på torsdag, hvor jeg skal derop igen, så aflyser de fryseforsøget helt…

Jeg har ikke engang lyst til at tænke på det som en mulighed. Med juleferie inklusiv, så vil vi nok først kunne komme i gang med behandling igen, henad februar måned, så det er jo udelukket, ihvertfald i min verden.

I stedet kunne det være rart hvis det fungerede lidt ligesom i film. Lige meget hvor sort og ulykkeligt det hele virker, så ordner det hele sig til sidst. De ufrivillige barnløse bliver gravide og får tvillinger og lever lykkeligt til deres dages ende.

Jeg har hørt noget om at man skal huske at leve livet, så i mellem alle skanningerne vil jeg tage til heavy metal koncert med mine gode veninde, på juletur til Tyskland med min mor og svigerinde, og så er det snart ved at være tid til min fødselsdag (Har jeg ikke lige haft fødselsdag?)

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.