Jeg har købt mig fattig i fertilitet

Jeg har slet ikke styr på hvor mange penge, jeg har brugt på at fremme min fertilitet, på det seneste. Heldigvis og desværre er Ebay og Amazon spækket med alle mulige produkter, der kan gøre en baby-hungrende kvinde som mig, helt kulret og forhåbningsfuld.

Jeg har købt fertilitets-te, som indeholder:

  • pebermynte, der er med til at sænke mængden af testosteron i blodet ( PCO -relateret) og kan øge ens sexlyst.
  • Hindbær, der styrker livmoderen og regulerer menstruationen
  • Brændenælde, der er fyldt med jern, vigtig i kroppens bloddannelse
  • Rødkløver, er med til at rense blodet i kroppen.

 

moontime tea fra amazon
moontime tea fra amazon

Jeg har købt kæmpenatlysolie, for at fremme mit fertile udflåd ( Eller ÆL slim, som mange kalder det) under ægløsning. Jeg har før haft gode erfaringer med dette kosttilskud.

Jeg har købt Inofolic, (kendt som pregnitude i USA), der indeholder Myo-inositol og folsyre. Myo-inositol er eftersigende noget PCOS kvinder ikke producerer nok af, og flere undersøgelser har vist at mange kvinder har haft gavn af Inofolic, i form af regelmæssig menstruation/ægløsning samt graviditet

Jeg har købt “The infertility cure”, der omhandler kvindens fertilitet ifølge traditionel kinesisk medicin.

the infertility cure

Den er alle pengene værd og jeg har endda investeret i en elektronisk akupunkturpen, så jeg selv kan stimulere de punkter, hvor jeg har “mangler”. Jeg skriver en anmeldelse af den på et andet tidspunkt.

Jeg har købt gleditsia, som en en urt “The infertility cure” anbefaler til kvinder med PCOS. Da PCOS kvinder ifølge kinesisk medicin lider af for meget slim, anbefales denne urt, da den går ind og fjerner slimet, der ligger på æggestokkene og dermed fremmer ægløsning. Tages kun mellem menstruation og ægløsning.

Se også kosttilskud m.m.

Jeg føler mig så desperat, når jeg køber disse ting. Men i takt med at de tømmer min pengepung, fylder de også op, det sted inde i mig, hvor håbet ligger.

 

 

 

En tanke om "Jeg har købt mig fattig i fertilitet"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.