Håbet bliver snart tøet op

Det er ved at blive en dårlig vane, det her med at skrive et indlæg om måneden. Forhåbentlig får jeg en masse positive ting at skrive om, den kommende tid. Vi skal nemlig til at i gang med vores første fryseforsøg. Jeg skal til skanning på fredag for at se hvor tyk min livmoderslimhinde er. Hvis den ikke er godt på vej, skal jeg have østradiol for at sætte skub i det hele.

Vi har jo to fryseæg, begge 4- cellede, så vi håber på det bedste, da ingen af os ville have noget imod et sæt tvillinger. Man har vel lov til at drømme.

hands

Andre nyheder: Jeg har skrevet et indlæg til siden minmave.dk. Jeg mente selv, jeg havde et budskab eller to gemt, og det virker til at dem bag minmave.dk er enige. Det er lidt sjovt at se min tekst et andet sted end denne blog, men jeg kunne sagtens vænne mig til det.

Se hvad jeg har skrevet her: PCO er ikke et stopskilt, bare en hullet vej

 

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.