Grøn te og ny elkedel

Det er et stykke tid siden, jeg bestilte en masse grøn te i løsvægt. Og nu er jeg så småt i gang med at vænne mig til at drikke det igen.

Der er åbenbart ingen grænser for hvilke gode egenskaber grøn te har. Men jeg har især hæftet mig ved at det skulle være godt at drikke i forbindelse med motion. Denne artikel, virker meget interessant, og så er den jo aktuel for overvægtige PCO(S) piger, inklusiv mig selv, med fedtet centreret på maven. Desuden skulle grøn te også have en god effekt på blodsukkeret.Her kan du læse mere om hvad grøn te indeholder.

Det er delte meninger om hvornår man skal drikke teen, men jeg gør det efter motionen, for at holde gang i min forbrænding.

Teen skal laves på varmt vand på omkring 70 – 80 grader. Og jeg mener at have læst et sted at det er bedst at købe grøn te i løsvægt, fordi det indehælder væsentlig mere af de gode antioxidanter, grøn te har at byde på.

Teen kan eventuelt kommes i en beholder og stilles i køleskabet, så man har iste til de varme sommerdage.

Min nuværende elkedel fra kvickly til omtrent 150 kr., er utæt og upraktisk. Så jeg har søgt lidt på forskellige elkedeller, der hartemperaturmåler. Hvor fedt er det? Slut med skoldende varmt vand, der skal køles af 20 -25 min. før vandet er klart til at lavegrøn te.

Så jeg har været herinde og bestille denne sag:

 

Den kan indstilles til flere forskellige temperature mellem 50 0g 100 grader.

Den er lidt pricy i fht. at den bare skal koge vand, men jeg er også lidt træt af de helt billige modeller, der er hundrede år om at koge færdigt og de er sjældent et kønt syn efter et vis antal brug.

Jeg glæder mig ihvertfald til at den kommer med posten.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.