Forbereder mig mentalt

Er så småt ved at forberede mig på at jeg snart får min menstruation. Det er 10 dage siden, jeg blev insemineret og jeg er begyndt at være oppustet med milde smerter i underlivet, som jeg plejer inden min menstruation. Hvis min krop opfører sig som den plejer skulle den gerne komme om 2-3 dage.

Jeg har ikke mærket noget til ægløsningssprøjten, Pregnyl, som jeg plejer, i form af ømme/spændte brystvorter, træthed, kvalme og øget sult. Gad vide om det er normalt? Tænker, om den overhovedet har virket. Måske er det derfor jeg har klaret ventetiden indtil videre rimelig godt. Ingen sære graviditetssymptomer at stalke google ned med.

Jeg har haft nogle ret ubehagelige drømme. Den ene, som jeg husker bedst er hvor min veninde fortæller mig at hun er gravid med barn nr. 2. Jeg bliver meget vred på hende og hun spørger om jeg nu hader hende, hvortil jeg svarer ja. Ikke særlig rart at vågne op med sådan en drøm, frisk i erindringen.

Jeg er begyndt at tage min morgentemperatur igen. Mest for sjov, fordi jeg godt ved at det bliver for ustabile målinger med mine nattevagter. Fire dage tilbage, før pregnylen er helt ude af min krop og jeg kan tage en graviditetstest.

Lige nu er der bare for mange timer i døgnet og de går alt, alt for langsomt.

 twoweekwait

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.