Det var jo bare et spørgsmål om tid

Fik en besked fra en af mine bedste veninder i går. Hun havde en hemmelighed, som hun gerne ville fortælle mig. Men, der var ikke så mange, der vidste det pga. hendes skole og arbejde.

Jeg skrev tilbage og spurgte hende, hvor langt hun var henne.

Svaret tilbage lød: 9 uger.

Det lille grønne monster lå på lur og var lige ved at skrive at hun havde sprunget over i køen, men så kom der en sætning op i mit hoved, jeg har læst et par gange forskellige steder. “Jeg bliver ikke mindre gravid, af at andre kvinder bliver gravide.”

Jeg skrev tillykke til hende, og mente det af hele mit hjerte, selvom jeg ønskede at det også var mig, der var så heldig. Det var svært, men jeg havde egentlig bare gå og ventet på, hvornår beskeden ville komme. Og er måske også en smule glad for at jeg ikke skulle have det at vide face to face, og i stedet lokkede det ud af hende over sms.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.