Det uendelig tandhelvede

Efter par uger efter R fyldte 6 måneder, opdagede jeg at hun havde fået sine 2 første tænder i løbet af natten. De lignede to små riskorn, nede i undermunden. Hun var sidst sædvanlige glade jeg og jeg kunne mærke efter i hendes mund uden det gjorde ondt. Jeg tænkte ved mig selv, at vi var heldige at R slet ikke havde været mærket af det. Ingen pylren, ingen søvnløse nætter, ingen feber, intet. Måske ville tænderne bare komme ubesværet hos vores lille øjesten?

Og så vågnede vi fra den drøm. De efterfølgende tænder har været et mareridt. Hævelse i tandkødet, ømhed, ingen appetit, feber, mega meget pylren og mange, mange opvågninger om natten.

Lige nu har hun 4, jeg gentager 4!!! kindtænder, der laaangsomt smyger sig op gennem hendes tandkød. 1 er nogenlunde frit fremme, men resten tager sig deres sweet ass time.

Meeen, det hele er jo ikke skidt.

  • R er en rigtig tumling. Hun går selv, men balancen halter lidt. Hun bliver så glad og stolt, når hun kan gå fra den ene til den anden. Så bliver hun overivrig og kaster sig i armene på os, for ikke at falde.
  • Hun har også fået sig et lille ordforråd, og kan næsten sige mor nu (årh, mit hjerte <3) Hendes nuancer i sproget er også meget mere bredt nu og hun bruger sit kropssprog rigtig godt.
  • Alle dyr er super spændende og skal helst aes, en tur i zoo er noget af det bedste.
  • Noget af det bedste ved min dag er aftenkrammere inden sengetid.
  • Kys foregår med åben mund, ifølge R.
  • R deler gerne ud af sin mad (eller smider det på gulvet)
  • Sko og sokker skal helst af, så hurtigt som de er kommet på.
  • Hvis jeg rydder op i det ene skab, så tømmer R det, ved siden af.
  • Hov, er et sjovt ord, man kan komme afsted med lidt af hvert.
  • Bamser og dukker skal kysses og krammes (og smides med, i ny og næ)

f07360fe41595717c7f79cf9e1decd0e

Af andre spændende ting, kan jeg nævne at projekt baby # 2 er på standby den næste måneds tid.  Min mand er fornyligt blevet opereret og indtil det er helet og stingene er ude, ja, så går lige lidt tid. En måned fra eller til gør nok ikke den store forskel i sidste ende. Min sidste cyklus var alligevel helt skæv, så vi starter på en frisk igen i december forhåbentlig.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.