Ændringer og ting, der er ved det samme

Et lille indlæg, så jeg kan gøre status.

Der er en uge til vi skal til nakkefoldsskanning. Jeg glæder mig helt vildt, til at se den lille på skærmen igen. Man kan jo blive helt afhængig af det.

Vi har besluttet at vente med at fortælle det til vores familier, indtil vi ved om nakkefold går godt eller ej. Efterhånden som datoen nærmer sig, har vi diskuteret en del frem og tilbage om hvordan vi skal gøre det. Normalt er vi meget enige om hvordan vi skal takle forskellige ting, men lige det her, har virkelig skabt debat herhjemme. Tror dog vi er kommet til enighed, men det kan I altid høre mere om, når det bliver aktuelt.

Selvom jeg stadig ikke rigtig har nogen gener, har jeg dog oplevet en del ændringer på det sidste.

6228d7982ac7fd3613866b657fa9c6af

 • Mit hår er begyndt at krølle. Jeg har altid bare haft helt glat hår, men nu er det blevet mere kruset og krøllet og er efterhånden blevet ret svært at sætte  ordentligt. Jeg har googlet det og det er åbenbart meget almindeligt, det skyldes hormonerne man er påvirket af under graviditeten.
 • Sulten er for alvor begyndt at melde sig. Kan spise hele tiden. Der er  ikke langt fra sult til mæthed og omvendt, så prøver at have en masse snacks, frugt og grønt liggende, der kan tage den værste sult.
 • Ikke graviditetsrelateret, men vi skal til at have vores første vaskemaskine. Har indtil videre bare brugt de vaskemaskiner vores ejendomme har haft. Vi har længe ville have vores egen, så nu kan det lige så godt være.

En ændring jeg ville ønske, jeg kunne nævne er strammere bukser. Jeg ville ønske at man snart kunne se en bule tage form, men jeg må væbne mig med tålmodighed.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

5 tanker om "Ændringer og ting, der er ved det samme"

 1. Haha, hvor sjovt med håret! Har en veninde som oplevede det efter hun fødte.. Gakket med de hormoner..

  Rygtet siger, at så snart man har fortalt om sine lykkelige omstændigheder til flere – familie og arbejdsgiver fx, så popper maven ud fra den ene dag til den anden! Måske det passer i din situation 🙂

  1. Det er virkelig pudsigt hvordan man kan blive påvirket af hormoner. Men det er jo en lille pris at betale. Har gerne bad hair days resten af mit liv, hvis det er det, der skal til.

   Ok, den har jeg aldrig hørt. Det kan være det er tilfældet for mig 😉

 2. Allerførst et STORT tillykke med graviditeten.

  Jeg sad og surfede nettet for info om Modifast da jeg igennem riget er begyndt på dette idag.
  Fandt din blog og har læst hvert et indlæg:) Tak for du så åbenhjertet skriver om dine tanker og det du har været igennem.
  Jeg har selv 6 mislykket iui forsøg bag mig og håber modifast hjælper inden IVF forsøg om 4 måneder.

  Glæder mig til fortsat at følge din blog og forhåbenlig følge dit trop snart.

  God weekend herfra.

  1. Tusind tak, Angela 😀

   Nej, hvor sjovt at du også er kommet med i det forsøg. De har jo virkelig gode resultater med forsøget, især med modifast-gruppen. Så jeg håber det også er lykken for dig.

   Det betyder virkelig meget, at du kan bruge mine indlæg til noget.

   Du må meget gerne skrive hen ad vejen, hvordan det går. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du bare skrive til min mail d.n.a@sol.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.